SLAGSIDEN

Undskyld, må jeg spørge dig om noget, Mads Geertsen?

Vores medlemmer har stillet Mads Geertsen nogle spørgsmål, som er eksempler på, hvad de oplever at blive spurgt om af vildt fremmede mennesker. Spørgsmål, som nok de færreste ville stille, hvis de selv skulle svare.

20E13DDC-1C65-4FA0-A56E-7283915A60ED-aspect-ratio-1917-1263
100%
Af Anne Reil-Gammelgaard. Foto: Frederik Løkkegaard
21. september 2024
Læsetid 3 min.
0

1

Kan sådan én som dig godt få en kæreste?

Ja, heldigvis. Jeg bliver trist ved tanken om, at der er nogen, der af den ene eller anden grund ikke kan få sig en kæreste. Det er dejligt at blive elsket og mærke, at man elsker nogen.

 

2

Hvordan gør du, når du skal danse?

Jeg elsker at danse og er så heldig at have en kæreste, der også elsker at danse. Så vi danser til fester, i stuen, i køkkenet og nogle gange sammen med vores børn. Jeg kan lide at danse til meget forskellig musik. For nylig dansede jeg til Beatles’ lydkollage ‘Revolution No. 9’. Det var sjovt at fortabe sig i lyd uden beat og melodi.

 

3

Hvad gør du, når du skal på toilettet?

Jeg sidder næsten altid ned. Jeg har læst, at det er bedst at tisse siddende, også for mænd. Og så er der utrolig mange mænd, der ikke kan finde ud af at ramme toilettet, så måske vi bare skulle aftale, at alle sidder ned fra nu af. Når jeg skal lave nummer to, så går det som regel hurtigt. Har aldrig prøvet at have hård mave.

92C19C95-7FC4-4940-B885-F6B044B9D22B-aspect-ratio-4050-3373

Mads Geertsen står bag den fiktive figur Onkel Reje på DR Ramasjang. Onkel Reje optræder desuden i Cirkus Summarum.

Mads Geertsen er derudover musiker og har spillet i flere bands samt udgivet musik, blandt andet som Onkel Reje.

Uddannet interaktionsdesigner fra Designskolen.

Født i Aarhus, opvokset i Ringkøbing og bor nu i København med sin kæreste og børn.

4

Hvad fejler du egentlig?

Det ved jeg ikke. Og jeg vil helst heller ikke vide det. Ignorance is bliss. Men jeg synes, det er menneskeligt at fejle noget. Ikke at være perfekt.

 

5

Skriver sådan én som dig mange digte?

På en måde gør jeg. Jeg skriver mange sange. Mange af teksterne bliver til, uden at jeg at ved hvordan. Som en slags magi. Pludselig står der noget, og jeg ved ikke, hvordan det kom, og nogle gange heller ikke præcist, hvad det betyder.

Del din mening

Skriv et svar

Ingen resultater